Referenssit

As. Oy Lempäälän Hopeaharju

As. Oy Lempäälän Hopeaharju

Lempäälän keskustaan, Kanavatien ja Tampereentien kulmatontille valmistui kesäkuussa 2014 4-kerroksinen, hissillä varustettu korkeatasoinen kerrostalo. Talossa 13 korkeatasoista asuntoa, 3 liiketilaa, 3 autotallia ja autohalli, jossa 17 autopaikkaa.

As. Oy Lempäälän Pappilanharju

As. Oy Lempäälän Pappilanharju

Lempäälän keskustaan, Hiidentielle, entisen Pappilan tontille rakennettu kerrostalomainen luhtitalo valmistui syyskuussa 2012. Hissillä varustetussa talossa on yhdessä tasossa 18 korkeatasoista asuntoa ja 8 autotallia. Jokaisella asunnolla oma rajattu piha-alue tai lasitettu parveke sekä autopaikka.

As. Oy Lempäälän Pappilanpuisto

As. Oy Lempäälän Pappilanpuisto

Lempäälän keskustaan, Hiidentielle, entiselle Pappilan tontille valmistui kesäkuussa 2011 seitsemän perheen korkeatasoinen rivitalo. Jokaisella asunnolla on oma rajattu piha-alue, lasitettu parveke ja kaksi autopaikkaa. Asuntojen sisustusmateriaalit ovat laadukkaita, keittiössä on aitopuupintaiset työtasot sekä kivitaso lieden vieressä. Asumiskulut ovat edulliset.

As. Oy Lempäälän Pappilanniitty

As. Oy Lempäälän Pappilanniitty

Lempäälän keskustaan, Hiidentielle, entiselle Pappilan tontille valmistui kesäkuussa 2011 viiden perheen korkeatasoinen rivitalo. Jokaisella asunnolla on oma rajattu piha-alue, lasitettu parveke ja kaksi autopaikkaa. Asuntojen sisustusmateriaalit ovat laadukkaita, keittiössä on aitopuupintaiset työtasot sekä kivitaso lieden vieressä. Asumiskulut ovat edulliset.

As. Oy Lempäälän Hiidenhelmi

As. Oy Lempäälän Hiidenhelmi

Lempäälän keskustan läheisyyteen valmistui kesäkuussa 2009 korkeatasoinen 3-kerroksinen 16 asunnon pienkerrostalo. Huoneistoissa on korkeatasoiset materiaalit, mm. parkettilattiat, kivirakenteiset, laatoitetut kosteat tilat, laadukkaat kalusteet, aitopuu- ja kivitaso keittiössä. Täysin koneistettu keittiö. Jokaisella huoneistolla on lasitettu parveke ja osalla huoneistoja lisäksi oma piha-alue.

As. Oy Lempäälän Kivelänrinne

As. Oy Lempäälän Kivelänrinne

Lempäälän keskustaan valmistui toukokuussa 2008 korkeatasoinen 2-kerroksinen 11 asunnon pienkerrostalo. Ensimmäisen kerroksen huoneistoilla on oma piha-alue ja toisen kerroksen huoneistoilla on lasitettu parveke. Huoneistoissa on korkeatasoiset materiaalit, mm. parkettilattiat, kivirakenteiset, laatoitetut kosteat tilat, laadukkaat kalusteet, aitopuu- ja kivitaso keittiössä.

As. Oy Lempäälän Hopearinne

As. Oy Lempäälän Hopearinne

Aivan Lempäälän keskustaan valmistui syyskuussa 2007 korkeatasoinen 1½-kerroksinen 7 asunnon rivitalo. Taloyhtiöllä on yhdessä viereisille tonteille rakennettavien kahden muun talon kanssa yhteiset uima- ja venelaiturit sekä rantasauna. Osalla huoneistoista on oma rajattu piha-alueensa sekä lasitettu parveke. Huoneistoissa on korkeatasoiset materiaalit, mm. parkettilattiat, kivirakenteiset, laatoitetut kosteat tilat sekä laadukkaat kalusteet.

As. Oy Lempäälän Hopeamäki

As. Oy Lempäälän Hopeamäki

Lempäälän keskustaan valmistui helmikuussa 2007 korkeatasoinen 2-kerroksinen hissillinen luhtitalo. Talossa on 12 asuntoa, joista useimmista on järvinäköala. Lisäksi talon kellarikerroksessa on 11 erillistä autotallia. Taloyhtiöllä on yhdessä viereisille tonteille rakennettavien kahden muun talon kanssa yhteiset uima- ja venelaiturit sekä rantasauna. Rantasaunaa mahdollisuus käyttää myös talvella. Jokaisella huoneistolla on lasitettu parveke.

As. Oy Lempäälän Hopearanta

As. Oy Lempäälän Hopearanta

Aivan Lempäälän keskustaan, Kirkkojärven länteen avautuvalle rannalle valmistui elokuussa 2006 erittäin korkeatasoinen 6 asunnon rivitalo. Taloyhtiöllä on yhdessä viereisille tonteille rakennettavien kahden muun talon kanssa yhteiset uima- ja venelaiturit sekä rantasauna. Huoneistoissa on käytetty korkeatasoisia materiaaleja: mm. parkettilattiat, kivirakenteiset, laatoitetut kosteat tilat, laadukkaat kalusteet. Jokaisella huoneistolla on oma rajattu piha-alueensa rannan puolella sekä lasitettu parveke.

As. Oy Lempäälän Vaahteramäki

As. Oy Lempäälän Vaahteramäki

Aivan Lempäälän keskustaan valmistui maaliskuussa 2005 korkeatasoinen 4-kerroksinen, hissillä varustettu kerrostalo. Talon julkisivut ovat näyttävää keraamista laattaa ja pesubetonia. Myös huoneistoissa käytettiin korkealuokkaisia materiaaleja. Talossa on kaksi porrasta, yhteensä 31 asuntoa ja 9 autotallia. Osalla asunnoista on oma rajattu piha-alue ja osalla oma kattoterassi. Muissa asunnoissa parveke. Huoneistokoot 2-5 h+k+s. Asukkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä niin talon korkeatasoisuuteen kuin käytettyyn tekniikkaan.

As. Oy Lempäälän Sähkönrinne

Lempäälän keskustan tuntumaan, osoitteeseen Sähkötie 2 valmistui heinäkuussa 2003 korkeatasoinen 6 krs kerrostalo. Talo on vastaavanlainen kuin viereen aiemmin valmistunut Asunto Oy Lempäälän Sähkönpuisto. Molempien talojen julkisivut ovat näyttävää keraamista laattaa ja pesubetonia. Taloon on asennettu viimeisintä tekniikkaa mm. ilmanvaihdon, tekniikan ja tietoliikenteen osalta.

As. Oy Lempäälän Sähkönpuisto

Lempäälän keskustan tuntumaan toukokuussa 2002 valmistunut korkeatasoinen 6 krs kerrostalo. Talo on vastaavanlainen kuin viereen rakennettu Asunto Oy Lempäälän Sähkönrinne. Talon julkisivut ovat näyttävää keraamista laattaa ja pesubetonia. Molempien talojen julkisivut ovat näyttävää keraamista laattaa ja pesubetonia. Taloon on asennettu viimeisintä tekniikkaa mm. ilmanvaihdon, tekniikan ja tietoliikenteen osalta.

As. Oy Hattulan Sähkönhovi

Hämeen Sähkön entinen toimisto- ja asuinrakennus muutettiin asuinhuoneistoiksi ja koko kiinteistö saneerattiin. Valmistunut 10/2000.

KOy Lempäälän Sähkönpiha

Entisen Hämeen Sähkö Oy:n toimitilat saneerattiin kuudeksi asunnoksi ja toimisto- ja yritystiloiksi. Valmistunut 03/2000.

As Oy Lempäälän Halkolanrivi

Viiden perheen rivitalo Halkolassa Lempäälässä. Valmistunut 10/1999.